Nederlands

Onze missie

De aardbeving en de daaruit voortkomende tsunami die Japan trof op 11 maart jongstleden, heeft enorme verwoestingen en een groeiende humanitaire crisis veroorzaakt. Japan heeft onze hulp heel hard nodig!

Het is duidelijk dat de videogame-industrie een heel speciale band heeft met Japan. Immers, onze favoriete games worden daar ontwikkeld en onze vrienden en familie werken en wonen er. Een ieder in de game-industrie en community is bevlogen en kan buitengewoon grootmoedig zijn.

Het doel van deze “Play For Japan”-campagne is het overbrengen van deze passie en grootmoedigheid en deze te richten op de algehele noodhulpactiviteiten. Op deze website hebben wij links geplaatst om direct te kunnen doneren aan speciaal geselecteerde, erkende liefdadigheidsinstellingen die noodhulpactiviteiten uitvoeren in Japan. Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden voor het inzamelen van geld door middel van het organiseren van plaatselijke evenementen en liefdadigheidsveilingen. Ook is er plaats waar iedereen uit de game-industrie de mogelijkheid wordt geboden om zich te uiten in deze tijden van crisis en wederopbouw.

Play For Japan zou niet mogelijk zijn zonder de hulp en toewijding van iedereen die een bijdrage levert, adviseert, verkoopt, biedt, schrijft, fotografeert en meehelpt om dit initiatief te verspreiden. Hartelijk bedankt!

Neem contact met ons op

Je vrijwilligerscoördinatoren zijn:

  • Billy Berghammer
  • David Chen
  • Elisa Di Fiore
  • Kyoko Higo
  • Sonia Im
  • Sterling McGarvey
  • Christian Nutt
  • Andrew Pfister
  • Meagan Marie

Artistieke vormgeving en logo’s door Seana Lyn Mickols. Speciale vroegtijdige coördinatie dankzij Rick Curnutte, Darren Gladstone, Justin Keeling, Sam Kennedy, Garnett Lee, Lisa Mason, Thu Nguyen, Adam Pfister, Andrew Vestal.

Met speciale dank aan alle vertaalspecialisten die aan deze vertalingen hebben gewerkt: 4-Real Intermedia GmbH, APlay Translations, Jesús Calzado, Fong-Chyi Wen, Gloc.it, Zeki Ilker Dogan, Sandra Monferrer, Céline Odo, Kai Oehler, Synthesis International, Ken Yoneda Le.

Email: contact@playforjapan.orgauctions@playforjapan.org | album@playforjapan.org
Twitter: @PlayForJPN / #playforjapan
Facebook: http://www.facebook.com/playforjapan
Tumblr: http://playforjapan.tumblr.com

Logo’s (normale res):

Logo’s (hoge res.):

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s